Képzett szakembereink és lovaink által, segítséget szeretnénk nyújtani gyermekeknek, fiataloknak és felnőtteknek a ló asszisztált pszichoterápia módszerével.

A terápiás foglalkozások mellett ló asszisztált tréningeket is tartunk, amelyek izgalmas, kihívásokkal teli kalandra hívják a résztvevőket, könnyen átültethető tapasztalati tanulással, önmagunk mélyebb megismerésével - így adva segítséget a valós élethez is.

A tréningeket Major Judit vezeti, aki pszichológusként a lovak iránti elkötelezettséggel, nemzetközi képzés keretében szerezte meg lóasszisztált fejlesztő tréner végzettségét. Vallja, hogy a lovak különleges „erejének” segítségével gyorsan és hatékonyan lehet változásokat és eredményeket elérni akár egyéni, akár szervezeti szinten.

Ló asszisztált tréning gyerekeknek

Tanulási nehézségek, önbizalomhiány, beilleszkedési probléma, konfliktushelyzetek esetén.

Személyiség-
fejlesztő lovastréningek

A ló az az állat, amelyik a legtisztább visszajelzést tudja adni az ember állapotáról az adott pillanatban.

Tematikus tréning cégeknek

Közösségformálás, csapatkohézió kialakítás és a közösségen belüli feladatmegosztás tanulása lovak segítségével.

Ló asszisztált tréning gyerekeknek

A ló különleges hatással van a gyermekekre, megnyitja, elvarázsolja őket, a lovaglás pedig számtalan kihívást és kalandot tartogat. A ló ugyanakkor nagyságánál, erejénél fogva tekintélyt követel, a lóval való kapcsolat során összpontosítani kell figyelmünket, és a ló körüli szabályokat be kell tartani.

A lovak aktív közreműködésével történő képességfejlesztés megoldást jelenthet tanulási nehézségek, önbizalomhiány, beilleszkedési probléma, konfliktus helyzetek kezelésében. Célja a különböző képességek és készségek területén hiányosságokat mutató gyerekek kezelése, fejlesztése, olyan eszközrendszer használatával, mely problémafeltáró, problémaelemző és kezelő feladatokat lát el és old meg a gyermek, adott esetben a szülő és a foglalkozást vezető személy szoros együttműködésével.

 

Az egyéni foglalkozások díja: 10.000 Ft/50 perc.

Csoportos (max 6 fő) foglalkozások díja: 8.000 Ft/fő/50 perc.

Személyiségfejlesztő lovastréningek

Ki vagyok én? Milyennek látnak mások? Hogyan viselkedem különböző helyzetekben, kapcsolataimban? Ezeket a kérdéseket mindannyian gyakran feltesszük magunknak, hiszen változunk, fejlődünk, formálódunk. Különféle nehezebb élethelyzetekben, változások, váltások előtt bizony komoly önismereti munkára van szükség.
A ló asszisztálta tréning ehhez nyújt segítséget. A szisztéma kitalálói és fejlesztői azért a lovakat választották ehhez az önismereti munkához segítségként, mert a ló az az állat, amelyik a legtisztább és legőszintébb visszajelzést tudja adni az ember állapotáról az adott pillanatban. Viselkedésével tökéletesen visszatükrözi azt, milyen érzelmi szinten, milyen hangulatban van a partnere.

A ló asszisztálta tréningen végzett feladatok pontos leképezései a hétköznapi életnek, a tréning résztvevői pedig ugyanúgy reagálnak az egyes kihívásokra, ahogyan teszik azt a saját életükben.

A lovas feladatok során gyorsan feltárulnak a fejlesztendő területek, amelyeken aztán mélyre ható változásokat lehet elérni.

Ha kedvet kapott ahhoz, hogy megtapasztalja az önismeretnek ezt a különleges, élményekben gazdag módját, keressen minket!

Lovastudás nem szükséges!

 

Részvételi díj: 25.000 Ft/fő/nap - kétszeri étkezés biztosításával.

Létszám: 6-10 fő

Tematikus tréningek cégeknek - csapatépítés, bizalomépítés, kommunikáció

A lovakkal való foglalkozások komoly változásokat eredményeznek a közösségformálásban, a csapatkohézió kialakításában és a közösségen belüli feladatmegosztásban. Teszik ezt jóval hatékonyabban, mint a hagyományos tréning módszerek.

A lovak segítségével történő csapatépítő tréningek egy-egy munkacsoportot céloznak meg, a köztük zajló együttműködés javítása céljából. Nagy hangsúlyt kap az együttes élmény, a játékosság, a kihívások közös megélése, legyőzése.

Készséggel állunk látogatóink rendelkezésére csapatépítés, bizalomépítés és kommunikációs tréningek szervezésében!


Egyéni árajánlatért lépjen kapcsolatba velünk!