A Pipacshon Lovasliget egy olyan lovas farm, ahol a lovasoktatáson és a lovak bértartásán kívül lehetőség nyílik egyedi szervezésű, rusztikus hangulatú, természetközeli programok lebonyolítására.

Mivel farmunk Budapesttől könnyen elérhető távolságban található, akár egy délutánra is érdemes kiszakadni a hétköznapok rohanásából, és élményekkel feltöltődni, nemcsak a lovaglás szerelmeseinek, hanem bárkinek, aki a növény- és állatvilág közelségére vágyik.

Lovas programjainkról érdeklődni a Kapcsolat menüponton keresztül lehet.

 

Lovastúrák

Sóskút és festői szépségű környékének bejárása lóháton.

Lovastáborok

Természetközeli nyári programok gyermekeknek.

Egyéb programok

Mert a lovastudás nem szükséges ahhoz, hogy élvezzük a lovak társaságát!

Lovastúrák

Szeretettel fogadjuk az országban túrázó lovasokat!

Lovának kényelmes elhelyezést biztosítunk bokszban vagy állásban. Ellátásként rétiszénát, vizet, alom anyagot, kérésre abrakot (árpa, zab, búzakorpa, kukorica) kínálunk.

A túrázónak a turista szálláson biztosítunk elhelyezést, ahol felszerelt konyha, tűzrakó, fürdőszoba áll rendelkezésre.

Előre egyeztetés esetén lehetőség nyílik arra is, hogy egynapos program keretében iskolalovainkkal barangoljuk be a környező vidéket.

Sóskútról lóháton elérhető az Érdi-tető, a Pecató és Biai-tó környéke, Biatorbágy erdősége, valamint a borairól méltán híres Etyek és az Etyeki-dombság.

Lovastáborok

Júliustól augusztus második hetéig szeretettel várjuk azokat a 7-14 éves lóbarát gyerekeket, akik szeretnék megtapasztalni a lovaglás élményét, akik meg akarnak tanulni lovagolni, vagy fejleszteni szeretnék a már meglévő lovas tudásukat békés, gyermekekhez szoktatott lovainkon.

A táborozó gyermekek programjában napi két óra lovas oktatás; pálya és tereplovaglás; lóápolás, gondozás és lószerszámozás; fogathajtási ismeretek; lovas kocsis kirándulás szerepelnek.

Napi ötszöri étkezést biztosítunk (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora), korlátlan üdítő és ásványvíz fogyasztással.

A közelben lakó gyerekek részére az oktató program napközis táborként is igénybe vehető, naponta 8-17 óra között, háromszori étkezéssel (tízórai, ebéd, uzsonna).

A részletekért kövesse Facebook oldalunkat vagy a Híreink menüpontot a nyári időszakban!

Egyéb programok

  • Gyermekek szülinapi és egyéb rendezvényeinek lebonyolítását válaljuk lovastanyánkon (lovaglás, lovaskocsikázás, játszótér).
  • Lovaskocsikázás igény szerinti útvonalra 5 főig megrendelhető.
  • Tereplovaglást szervezünk lovagolni tudóknak, lovaskocsikázást a kísérőknek (program hossza: 1 órától 1 napig).
  • Maradandó élményt adó, s a közösséget építő osztálykirándulásokat szervezünk, szakemberek segítségével.